Muurschilderingen

Versterk de uitstraling van je bedrijfsinterieur met een karaktervolle muurschildering.

De wand van je café of restaurant is wat saai of er ontbreekt iets persoonlijks of eigens. Of een gedeelte van de ruimte past onvoldoende bij de rest. Een muurschildering biedt dan uitkomst.

Muurschilderingen geven een ‘wow-gevoel’. Ze appelleren aan gezelligheid, creativiteit en een prettig gevoel, passend bij de sfeer die je wilt uitstralen met je zaak. Daarnaast zorgt een muurschildering soms ook dieptewerking.

muurschilderij

Mijn werkwijze

Spreekt mijn tekenstijl je aan en wil je jouw klant meer sfeer laten proeven door een unieke muurschildering in je zaak? Laten we eens praten met elkaar. Dat is vrijblijvend en kan live als je in Noord-Holland woont of via Skype of FaceTime.

Ik maak eerst een ontwerp van de illustratie. Als je daar helemaal happy mee bent, schilder ik deze op de wand van je pand of op een paneel dat je op de wand monteert.

Deze klanten kozen voor mijn muurschilderingen

lokaal van de stad

Café-restaurant Lokaal van de Stad

"De muurschildering is een onderdeel van het gehele interieur die past in de gezellige sfeer die we wilden neerzetten bij Lokaal van de Stad. De muurschildering bevestigt de uniciteit van de sfeer van het café zonder dominant te zijn. Precies zoals we het voor ogen hadden."

groen lokaal

BOTANISCH LUNCHLOKAAL, STADSPLANTENWINKEL EN B&B GROENLOKAAL

"Door de deurschildering past de entree van het Bed & Breakfast helemaal bij de botanische sfeer van het lunchlokaal en plantenwinkel."

Wil je horen wat er in je ruimte mogelijk is?

Scroll naar top