Illustraties & tekeningen

Versterk de boodschap van trainings-, website- of communicatiemateriaal door gebruik te maken tekeningen & illustraties. 

Versterk je verhaal met illustraties

Schrijf je een boek of maak je een training? Dan kun je eigenlijk niet zonder beelden. Beelden verwerken gaat makkelijker dan taal. Ze zijn vaak aantrekkelijk en blijven langer hangen.

Mijn tekeningen en illustraties verduidelijken de inhoud van jouw boodschap. Ze dragen op een luchtigere manier bij aan het begrijpen en opnemen van wat jij wilt overbrengen. Je wilt ten slotte dat jouw informatie boeit, in het geheugen blijft hangen en tot actie aanzet

Bekijk meer illustraties

IMG_1722
Illustraties & tekeningen

Samen aan de slag

Als wij samenwerken vertaal ik jouw woorden in beelden.

Vooraf bespreken we wat je voor ogen hebt. Of je al duidelijk weet wat je wilt of niet. Beide is goed. Vervolgens maak ik een voorstel om de stijl en kleuren te bepalen. Als je daar blij mee bent, ga ik aan de slag voor je.

Meestal hebben we tussentijds contact. Het resultaat is een mooie serie tekeningen die precies passen bij jouw boodschap, jouw manier van werken en jouw bedrijf.

Deze klanten kozen voor mijn illustraties

logo-nieuw

Succesvolle opvolging

"Miranda heeft voor ons bedrijf Succesvolle opvolging de werkboeken voorzien van mooie en duidelijke illustraties en ook ons 7-stappenplan heeft ze omgezet in beelden. Miranda is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is duidelijk in haar communicatie en houdt zich aan de afspraken. Ze is goed in staat om onze wensen in beelden om te zetten. Daar zijn we ontzettend blij mee! We kunnen Miranda van harte aanbevelen als illustrator!"

MESSOR-logo-getekend-JPEG-1

MESSOR Teamcoaching

"Mijn website voor teamcoaching is in de lucht. Zeer tevreden met de tekeningen die Miranda Nell voor mij maakte. Van een vaag plan naar een concrete tekening in korte en krachtige stappen. Mooi product dat goed past binnen mijn no-nonsense aanpak."

Zullen we samenwerken?

Wil jij je boodschap versterkt hebben met tekeningen en spreekt mijn illustratiestijl jou aan? Laten we eens praten met elkaar. Dat is vrijblijvend en kan live als je in Noord-Holland woont of via Skype of FaceTime

Scroll naar top